Hm, idag kom ett mystiskt julkort till. Adresserat till Tommy på samma sätt som julkortet vi fick igår. I kuvertet låg ett tomt kort. Antingen har avsändaren glömt att skriva i det eller så är det någon som har någon okänd avsikt med det här…?

Om du som läser här har en bra förklaring så vill jag gärna veta vem Susanne är som skickade kortet igår? Jag vill väldigt gärna veta vem avsändaren är till kortet vi fick idag också?
Se bilder…

kuvert

julkort

I julkortet står ingenting. Detta är framsidan och på baksidan finns en signatur som ser ut så här:

julkortsign

…har du en förklaring till detta? Tommy har ingen aning och inte jag heller!

Ett svar på ”Susanne igen…??

  1. Hej på Er! Hoppas att ni mår bra och myser så där lagom inför julen. Jag tar det jättelugnt.
    Vi har också fått ett mystiskt julkort, kolla in min blogg.
    Jag undrar om någon har satt allt detta i system, visst är det roligt att få post. Men nyfiken blir man, jag blir mest undrande, vem har jag glömt? Har jag träffad dessa människor? Blev det pinsamt när jag inte vet vem de är?
    Lycka till med sökandet och en riktig God Jul önskar jag ER.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.