Kram till er

….jo, det finns vissa som enligt uppgift ska ha bojkottat mitt företag i snart tre år. Detta är till er och några till. 

Jo ni som har bojkottat mitt företag. Enligt vad jag fått höra så har ni värderingar som inte stämmer överens med mina alls. Ni ser på människor och samhälle på ett helt annat sätt. Detta är till er!

Det är också till er som snörper på munnen och fnyser åt mig, ni är inte ens så många att jag kan räkna er på mina fem fingrar. Men ni finns där ute. Jag menar er som inte ens kan säga hej, eller ens se åt mitt håll när vi möts ute i samhället. Ni anser att ni har rätt att göra så för att jag inte gjorde, eller gör, som ni anser.

Till exempel finns det några personer som jag vet anser att jag satte min sista potatis när jag gjorde fel för flera år sedan. I det ena fallet har jag erkänt felet jag gjorde, men det hjälper inte. I ett annat har jag aldrig fått veta vad jag egentligen gjorde för fel, jag bara vet att jag har gjort fel. Jag gjorde så pass mycket fel att vederbörande inte ens ser mig och än mindre säger hej.

Sedan finns det ju alltid de som inte tycker att jag tänker rätt, tycker rätt, har röstat rätt och så vidare…

Alla kan inte älska alla. Så är det ju.

Själv anser jag att alla kan göra fel men det betyder ju inte att hela personen är fel för det… Det finns de som har värderingar som jag inte kan förlika mig alls. En del av dem kan jag ändå umgås med. Men jag ska nog inte diskutera vissa saker med dem.

Sedan finns det en del som jag inte kan umgås med alls. Men artigt leende kan jag nog ändå vara och visst säger jag hej ändå om det är personer jag är bekant med. Det tycker jag är god ton.

När jag tänker efter så var det nog mer förr, när jag var mycket yngre och inte tänkte längre än näsan räcker som jag kunde fnysa åt någon själv. Men nu, när jag ändå har nått ”mogen ålder” får jag ju försöka bete mig moget också.

Kram på er!

 

Kram till er

Cicci Wik
cicci@cvea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.