…känns det som! Förra veckan sa bara swisch och så var den över. Men det blev besök i Götet, hos Stefan&Daly, skrivit och skickat en artikel och bilder plus en Wik-end i Tibro!

I Götet bodde vi centralt och bra hos Eva. Själv var hon ute och seglade men Victor och Emma sa vi hej till i alla fall.

På onsdagen hämtade vi Jonatan och Ruben hos Håkan och nu har jag sett deras syster ”live” också fast hon sov. Jag tycker att hon har drag av Ruben, som han såg ut som bäbis… sööt!! Men jag är glad att jag inte har en bäbis och allt vad det innebär… Bra med stora barn!

Onsdag till torsdag var vi på Hising Island hos Daly och Stefan i deras nya hem! Alltid roligt att få träffa goa Anderssons! Stefans mamma åt middag med oss på onsdagkvällen och det var också roligt att få träffa henne igen!

Torsdagen tog vi vägen om Smögen när vi skulle hem. Varmt, svettigt, mycket folk… alltså inget för Jonatan som tyckte det var jobbigt! Men vi åt goa hamburgare på väg hem i Bovallsstrand och det var mysigt!

Köra motorväg är kul! Jag känner att jag har blivit mycket mer säker på bilkörandet och det känns bra!!

Vi var hemma från torsdag till lördag och jag skrev och skickade in en text om förra helgens ”Gå by bike” till Vby! 🙂

Lördag var det dags att ge sig iväg igen. Synd att inte Milla följde med, men vi hade som vanligt jättemys i Tibro från lördag till söndag.

Idag är det måndag igen och en ny vecka. Jag har börjat spåna på idéer för denna veckans artiklar till vby och har fått ett napp…

Foton från den här veckan 25 till 31 juli 2011 >>

Fler foton:

När vi var på Smögen och hade tagit oss förbi folket på bryggan gick vi ut på ön Kleven och där filmade jag nedanstående lilla filmklipp:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.