Julstämning på kontoret!
Julstämning på kontoret!

Den senaste tiden har det blivit mycket arbete och många saker på ”att-göra-listan”. Då prioriteras bloggen bort när tiden krymper. Måste ju arbeta först och främst. Men jag har haft en och annan bra bloggidé… tror jag får ta och anteckna lite stödord åt mig själv så jag kommer ihåg mina idéer…

I morgon lördag ska vi på utflykt till Säffle för att ta några bilder som ska vara till en artikel som ännu inte är klar. En annan artikel är under produktion och två artikelidéer är under planering.

Idag, fredag var det deadline för material till Miljö&Hälsa som ska vara klar om lite mer än en vecka och på torsdag och fredag blir det annonsproduktion i Grums igen. Som sagt, de e mycke nu…

För att inte glömma bort ett spännande möte på måndag förmiddag och ett styrelsemöte på onsdag kväll… Jag har författat ett förslag som ska testas hos en beslutande skara också. I bästa fall blir det en bra grund för vidare samarbete.

Jag har en utvärdering på gång också och en enkät som jag hoppas snart ska bli klar! 🙂

…jag har roligt när jag arbetar även om det är mycke nu! *glad*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.