Först kom Monkan och Ann-Sofie hem till mig klockan 10, vi drack kaffe och hade mycket att prata om. Plötsligt var klockan tolv och det blev dags för lunch. När klockan drog sig mot 13 var det dags för möte på Festivalkontoret med Monkan, Ann-Sofie och Peter.

Det fanns en del att prata om där med. När klockan blev halv tre var det dags att åka vidare mot Deje där jag träffade Pia och Jaana på kaféet och vi pratade i fyra timmar!!?? Tänk så mycket prat det finns att släppa ut….

4 svar på ”Så mycket prat det finns

  1. Haha använde ni ”Läpp#(OBS DubbelAntydningen”;)Öppnar” EldVatten eller RödTjut också;) Äh jag ska inte vara elak jag snackar så MYCKET tom Utan vara full o Rakt ut till Stasi nazis ZIONS Sabla Åsiktsreggande selektiva o kan bara Hoppas Moder Sveas IT Försvar någorlunda Fairplay trots alla order de tycks få att SELEKTIVT Censurera även i mina Talade ord via tfn som alla åren med mina skrivna;(

  2. Vad härligt det är att dela sina tankar med goda vänner och människor som man diskutera med och vända och vrida på tingen. Att känna igen sig i andra ger också tröst.
    Tack för det goda samtalet och visst måste vi fortsätta prata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.