0 0
Read Time:25 Second

Det är åtta år sedan jag, Jonatan och Ruben tog tåget till Karlstad där Tommy hämtade oss. Det var första gången vi kom hit till det här huset och i slutet på den veckan ville inte Jonatan åka hem till Göteborg igen…

Det är också två år sedan jag och Tommy förlovade oss i Rom, vid Fontana di Trevi. Men det skrev jag om igår så i stället för att upprepa det så klistrar jag in en liten film med ett enkelt men sant budskap:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.