Vinterbild
Vinterbild

Det är ju ingen idé att tro att man kan ha koll på allt och alla. Nyfiken på allt och alla är jag däremot, men kontrollen får de allt behålla själva över sig och sitt! 🙂

Men det är bra att veta att man har vänner som bryr sig. Idag kom en tidning och en lott i brevlådan. Nu var det ju som vanligt ingen vinst på lotten då, men dock 10 gånger ingen vinst!! Wow! Tidningen hade som tema att släppa kontrollen och först så tänkte jag att det är kanske sådan jag är. Men när jag läste så insåg jag att det mer handlade om att ha kontroll på sambons sms-ande och att tro sig vara oumbärlig. Så är det ju inte.

Ingen är egentlign oumbärlig, i alla fall inte när det gäller arbetsuppgifter som ska utföras. Som mamma är man oumbärlig för det har de ju bara en. Ingen kan ersätta en förälder fullt ut i alla fall. Styvföräldrar kan ju vara bra men blod är tjockare.

Det är ju till och med så att man som partner är utbytbar. Vem har inte hört uttrycket; mister man en står det tusen åter. Visst är det så.

Det finns alltid någon som gör det jag gör. Kanske inte på samma sätt men lika bra och kanske bättre. Det är ju inget man kan göra något åt. Däremot tror jag att man kan göra samma sak med olika grad av arbetsglädje. Det jag älskar att göra kanske någon annan rycker på axlarna åt…

Nä, nu ska jag sluta filosofera och arbeta i stället. Jag har en rapport att skriva och ett par tidningar att börja förbereda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.